الكمية تكفي:4 أشخاص
وقت التحضير:15 دقيقة
وقت الطهي:30 دقيقة
المقادير:اولا الكراميل
نحط على النار 2 كوب سكر
2 كوب ماء
واول ما يغلي نعصر نص ليمونة ونهدي النار خاااالص
ونسيبه لحد ما يوصل للون ده
ونصبه في القوالب
ونجهز الكريمة
ومقاديرها
8 بيض بلدي(كبير)
سكر حسب الرغبة
ملعقة كبيرة فانيليا
ربع ملعقة صغيرة خل(يضيع ريحة الزفارة)
اللبن (حوالي 2 كوب)وهيبان دلوقتي في الطريقة
التحضير:نحط السكر اللي احنا عاوزينه في الخلاط
ونضيف عليه البيض والفانيليا والخل
وبعدين نضيف اللبن لحد 90 % من الخلاط ونضرب كتيير
ونصبه في القوالب
الطبخ: ونحطه في حمام مية عالنار ونغطيه نص تغطية
وطبعا وقت التسوية ده بيرجع لحجم القالب اللي بنستخدمه
وطبعا بنعرف انه استوى اما نلاقيه مسك
ملاحظات:واما يكون خلاص استوى
مش نتسرع ونقلبه وهو لسه سخن
لالالالالا
كده هيتفتت
نستنى اما يكون القالب دافي ونعرف نمسكه عادي
نقلبه وندخله التلاجه
والف هنا
- Digg
- Delicious
- StumbleUpon
- Facebook