الكمية تكفي:4 أشخاص
وقت التحضير:20 دقيقة
وقت الطهي:40 دقيقة
المقادير:عدد 2خبر صااامولي كبير عدد 4 كبير ثمرة صغيرة بصله فصتوووم مقدارملح فلفل اسود مقدار كمون بهارات ايطاليه معلقه مايونيز معلقه زيت او زبده مقدار جبن مقدارطماااطم وخس او فلفل رووومي
التحضير:طبعا تقطعي صدور الدجاااج مكعبااات صغيره نحط ملعقه صغيره زيت نباااتي او زبده
ونرمي الدجاااج والبصل والتوووم والبهارات ونقلب
ونفضل نقلب لحد ما يستوي الدجاااج ويشرب ميته ( لو عااايزه تحطي فلفل رومي يتحط في الوقت دا )
ونخليه على النااار مع التقليب لحد ما يتحمر كده
الطبخ: وبس خلااااص نحط عليه المااايونيز ونحطه في قلب الخبر ونحط الجبنه ممكن تكون جبنه شرايح عاااديه
وانا عن نفسي بحب الجبنه التشيدر دي
ونقدمه مع البطاااطا المقليه
- Digg
- Delicious
- StumbleUpon
- Facebook