الكمية تكفي:8 أشخاص
وقت التحضير:15 دقيقة
وقت الطهي:15 دقيقة
التحضير:بنسلق المخ في الماء المغلي المضاف اليه
البصله المفروكة بالفلفل الاسود و الملح
و بنضيف معلقة الخل
و بنتركه يتسلق تقريبا ربع ساعة
و بعدين نطلعه يبرد خالص
و ممكن نحطه في التلاجة لسهولة التعامل معه
و نبدأ ننضفه بيبقي فيه عروق
دم بيتحول لونها بفعل السلق الي اللون البني
بنقشرها بشويش
و بعدين
نقطع المخ سليسز رفيع قدر الاستطاعة
و بعدين نضعه في الدقيق ثم البيض المخفوق بالشبت
و اللبن
ثم البقسماط
و ممكن نضعه في التلاجة عشان يشد
و مش يشرب زيت كتير
الطبخ: ثم يقلي في زيت غزير علي نار متوسطة
والسلام
- Digg
- Delicious
- StumbleUpon
- Facebook